Ce este Mindful Society

Ce presupune a trăi într-un stil mindful? Cum putem cultiva starea de mindfulness și fexibilitate interioară? Ce beneficii ne aduce? Cum putem construi o societate mindful atât pentru noi cât și pentru copiii noștri ?

Acestea au fost o parte din întrebările al căror răspuns l-am căutat intens în ultimii ani. Iar această căutare ce a dat naștere proiectului Mindful Society.

A trăi într-un stil mindful nu este o aptitudine pe care trebuie să o învățăm, este o resursă pe care o avem, fiecare dintre noi, dar pe care o utilizăm din ce în ce mai rar.

Totul pleacă de la idea de conectare. Avem nevoie de oameni pentru a ne defini ca și oameni  – “diamantele se șlefuiesc cu diamante și oamenii cu oameni”. Și pentru a fi capabili să ne conectăm la ceilalți oameni, dezvoltând relații sănătoase, trebuie să devenim conștienți de propriile emoții și sentimente. Să le putem înțelege și gestiona trăind conștient fiecare clipă și experiență a vieții noastre. Schimbarea care apare în fiecare dintre noi se va propaga schimbând mentalități, acțiuni, influențând modul în care evoluează societatea.

Proiectul MindfulSociety s-a născut din necesitatea, regăsită în mine și în cei din jur, de a exista un spațiu, atât virtual cât și real, unde să putem cultiva aceste valori ale trăirii conștiente.

Mindful Society este despre TINE, cel ce îți dorești să construiești conștient viitorul de mâine trăind în fiecare zi cea mai bună variantă a ta de până acum.

Mindful Society este o COMUNITATE centrată pe AICI și ACUM.

Atunci când tu te schimbi, lucrurile din jurul tău se schimbă!

Mindful Society este o platformă ce îți oferă permanent acces la resursele necesare acestei schimbări.

  • Articole având ca subiecte mindfulness-ul, coaching-ul, inteligența socio-emoțională, dezvoltarea personală, educația, sportul și nutriția.
  • Recomandări și detalii ale evenimentelor din aceste domenii ce au loc în București sau în mediul on-line.
  • Cursuri și ateliere livrate la nivel individual sau organizațional.

Sper că informațiile și resursele pe care le regăsiți aici să fie un pas în plus pe calea voastră spre cunoașterea intra și interpersonală. Vă invit să ne privim pe noi și lumea din care facem parte dintr-o altă perspectivă și împreună să construim o comunitate!

MindfulSociety

sursă foto: unsplash