Cursuri de Inteligență Socio-Emoțională

Organizăm cursuri, atât pentru adulți cât și pentru copii și adolescenți, cu teme deschise, având ca scop dezvoltarea abilităților Socio-Emoționale.

Folosind noțiuni din Programarea Neuro – Lingvistică, Mindfulness și Neuroștiințe, cursurile, atât cele individuale cât și cele structurate, urmăresc:

  • dezvoltarea conștiinței de sine, a resurselor de care dispunem și a abilităților născute sau dezvoltate pe parcurs (“Cine sunt eu? Cum fac să rămân eu , să nu mă pierd în mulțime?”/ “În interiorul meu este un diamant neșlefuit încă!”)
  • creșterea capacității de observare, analiză și auto-reglare a emoțiilor (“Emoțiile, de unde vin și unde ne duc?”/ “Cum funcționează creierul nostru?”)
  • creșterea capacității de comunicare asertivă (“Suntem atât de diferiți, cum creăm punți de legătură?”/ “De ce vorbim aceași limbă dar ne înțelegem așa greu?”)
  • creșterea capacității de a ne stabili obiective și a lucra la atingerea lor (“De la mersul de-a bușilea până la inventare teleportării. Care este misiunea noastră în viață?”)
  • îmbunătățirea calității vieții, diminuând convingerile limitative ce ne însoțesc și înlocuindu-le cu convingeri susținătoare (“Aș vrea dar nu pot! Așa trebuie! Cum ne influențează viața convingerile limitative?”/”Noi hotărâm ce poveste ne spunem!”)

În măsura în care dorești organizarea unor astfel de cursuri, în afara evenimentelor anunțate, contactează-ne și putem stabili împreuna formatul și durata cursului, în funcție de necesitățile tale organizației din care faci parte.