Coaching transformațional

Am visat ca misiunea mea în viață să fie acceea de a însoți oamenii în procesul lor de transformare.

După 20 de ani de la acest vis am avut curajul de a-l transforma în realitate. Și uitându-mă în urmă cu recunoștință, îmi dau seama că aceasta a fost cea mai bună cale pentru a deveni cine sunt și ce fac astăzi.

Am dezvoltat o carieră profesională în domeniul asigurărilor, am întemeiat o familie minunată lângă care am descoperit bucuria de a trăi și de a fi alături de două ființe minunate în drumul lor spre devenire.

Nu m-am oprit însă niciodată din a învăța, mi s-a părut mereu că ceva nou așteaptă ca eu sa îl descopăr, cu curiozitate, cu perseverență și dedicare. Visul meu a fost cel ce m-a însoțit mereu.

La un moment în viață, am realizat că tot ceea ce făcusem până atunci, au reprezentat pași făcuți în mod conștient sau inconștient în calea spre îndeplinirea visului meu. Și acela a fost momentul în care mi-am deschis și aliniat sufletul, inima și mintea și am decis să îmi urmez visul. Mi-am ascultat vocea copilului interior, am privit cu ochi de adult, am învățat din toate experiențele de până atunci și am adus la suprafață toate resursele de care aveam nevoie.

Am privit toate programele de formare pe care le-am urmat ca pe niște calătorii către sine, prin care am ajuns să văd viața dintr-o cu totul altă perspectivă. În mod conștient, asumat și responsabil. Și, odată cu schimbarea mea, m-am raportat altfel la cei din jurul meu. Și am descoperit o nouă lume pe care am capacitatea de a o modela.

Am obținut certificarea de Master Practitioner în Programare Neuro Lingvistică (IANLP) și sunt Coach în curs de certificare ICF. Am urmat un program de Psihologie Pozitivă susținut de Barbara Fredrikson și studiez Mindfulness-ul și Psihologia.

Misiunea mea ca și Coach este aceea de a fi alături de clienții mei într-un proces mutual de transformare. Să îi oglindesc pentru a obține mai multă claritate asupra situației în care se află, asupra nevoilor pe care le au și a modului în care să își atingă obiectivele spre care tind. Să îi spijin pentru a deveni mai conștienți de gândurile pe care le au, de emoțiile pe care le trăiesc, de resursele pe care le au și care își pun amprenta pe acțiunile lor. Mă consider privilegiată să pot însoți alți oameni în calea spre descoperirea sinelui lor.
Iar schimbarea interioară aduce cu sine și schimbarea exterioară, urmând o cale unică si autentică.

Nu este o călătorie ușoară către un mod de a trăi conștient și asumat. Iar primul pas în această călătorie îl reprezintă punctul de decizie. Decizia de a schimba ceva. Decizie ce stă la îndemâna oricui. Importantă este doar conștientizarea nevoii de schimbare, nevoie ce apare, la un moment dat în fiecare dintre noi.

Dacă vei considera că îți pot fi de folos în procesul tău transformațional, te rog să nu eziți în a mă contacta.

E-mail: alexandra@mindfulsociety.ro
Telefon: +40723.254.091

Sursă foto: unsplash.com