Fondator

La un nivel foarte profund am știut dintotdeauna că misiunea mea în viață este aceea de a însoți oamenii în procesul lor de transformare. Mi-au trebuit însă 20 de ani pentru a căpăta curajul de a-mi urma visul, de a-mi îndeplini misiunea.

Uitându-mă în urmă cu recunoștință realizez că aceasta a fost calea potrivită pentru ca eu să devin ceea ce sunt astăzi. Am dezvoltat o carieră profesională de succes în domeniul asigurărilor, mi-am întemeiat propria familie și am descoperit frumusețea de a fi mamă a doi copii absolut minunați. În tot acest timp nu m-am oprit din a studia, din a mă dezvolta personal, prin cursuri și formări. Și, poate cel mai important lucru, nu am încetat să visez la împlinirea misiunii mele.

Într-un punct în viață, nevoia profundă de a-mi urma visul și misiunea a devenit atât de evidentă încât am decis că lucrurile nu mai pot fi amânate. Și am început să îmi ascult copilul interior. Să îmi integrez inima, sufletul și mintea, devenind mai conștientă de ceea ce sunt și de cum îmi pot folosi abilitățile native sau dezvoltate în timp, într-un mod constructiv. Am știut că pot aduce o contribuție lumii din jurul meu.

Am privit programele de certificare pe care le-am urmat de-a lungul timpului ca pe niște călătorii spre descoperirea de sine și împlinirea misiunii mele în viață. Ca pe modalități de a privi viața și pe oamenii din jur dintr-o perspectivă nouă, cu curiozitate și deschidere. Astfel, lucrurile au căpătat claritate, dezvăluind o lume ce așteaptă să fie explorată. Explorată conștient, asumat, într-un mod integrat și implicat.

Sunt Master Practitioner NLP certificată IANLP (International Association for Neuro-Lingvistic Programming), Trainer Parental Circle of Security International (Program de Intervenție Timpurie pentru Parinți și Copii), Coach Transformațional în curs de certificare ICF (International Coach Federation). Am urmat cursurile școlii de Psihologie Pozitivă și cursurile de Mindfulness dedicat Profesorilor si Educatorilor. În prezent sunt studentă a Facultății de Psihologie.

În calitatea mea de mamă am observat că, deși instinctiv știu foarte bine cum să îmi îngrijesc copiii, emoțional, odată cu apariția lor, am simțit nevoia de sprijin . A fost nevoie să mă pregătesc eu pentru a putea fi alături de ei. Pentru a crește niște copii ale căror valori principale să fie iubirea, încrederea, siguranța, independența, respectul, dezvoltarea și împlinirea. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am devenit Trainer Parental Circle of Security. Calitate în care îi sprijin pe proaspeții sau viitori părinți pentru a face față provocărilor pe care acest nou statut le ridică.

Misiunea mea în calitate de Coach Transformațional este să îmi însoțesc clienții în cadrul pocesului lor transformațional. Să îi sprijin pentru a obține mai multă claritate asupra nevoilor și obiectivelor lor în viață. Să îi ajut să devină conștienți de gândurile, emoțiile, resursele și acțiunile lor. Să își poată descoperi sinele autentic. Acel sine ce îi va ghida spre a-și putea trăi viața bucurându-se de o stare de conștiință ridicată.

Organizez cursuri de Inteligență Socio-Emoținală și Mindfulness atât pentru adulți cât și pentru adolescenți și copii.

Cred cu tărie că schimbarea vine din interior și că fiecare dintre noi avem propria cale. Primul și cel mai important pas este acela de a deveni conștienți de necesitatea schimbării și de a avea un punct de sprijin în acest proces. Cred cu tărie în valoarea comunitățior ce cresc oameni și idei.

Am avut de-a lungul timpului multe puncte de sprijin ce m-au ajutat să devin ceea ce sunt astăzi. Si pentru acest lucru sunt în primul rând recunoscătoare!

M-aș bucura să îți găsești și tu un punct de sprijin în această comunitate iar eu să pot fi alături de tine acolo unde simți că este nevoie.

Mă găsiți și aici:

E-mail: alexandra@mindfulsociety.ro

Facebook: Alexandra Dimoftache

Linkedin: Alexandra Dimoftache

Îți mulțumesc că ești aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *